Ημερολόγιο έναρξης νέων Σεμιναρίων

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 23/2/2018, 14:09

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

Οδηγίες για επιτρεπτές αναρτήσεις:
Η γλώσσα που χρησιμοποιούμε στο φόρουμ είναι τα Ελληνικά. 
Μη γράφετε με Greeklish,Αγγλικά ή με κεφαλαία γράμματα (Ειδικά τα κεφαλαία δείχνουν σα να φωνάζετε). 
Το username που θα χρησιμοποιήσετε μπορεί να είναι με λατινικούς ή Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις υβριστικές, ρατσιστικές, ή ειρωνικές. 
Διαβάζετε και παρατηρείτε προσεκτικά όλες τις κατηγορίες του φόρουμ πριν ξεκινάτε ένα καινούριο θέμα (topic), ώστε να είστε σίγουροι ότι το αναρτάτε στη σωστή κατηγορία.
 
Απαγορεύεται:
Η χρήση υβριστικών,πορνογραφικών ή ρατσιστικών λέξεων, εκφράσεων ή νοημάτων με αντίστοιχες λέξεις, ήχους, εικόνες ή βίντεο καθώς και το upload ή η χρήση links που παραπέμπουν σε πορνογραφικό υλικό. 
Η διαφήμιση ή η δυσφήμιση (με απευθείας αναφορά ή μέσω links) καθηγητών μουσικής, ωδείων, μουσικών σχολών, μουσικών σχολείων, μουσικών Πανεπιστημίων και γενικότερα μουσικών ιδρυμάτων. Αν θέλετε να εκφράσετε τον θαυμασμό σας ή τα παράπονά σας για κάποιο καθηγητή μουσικής ή για κάποιο μουσικό ίδρυμα, μπορείτε να αναφέρετε το γεγονός χωρίς όμως να ονοματίσετε τον καθηγητή ή το ίδρυμα ή να προσδιορίσετε την γεωγραφική του τοποθεσία. 
Η αναφορά ότι κάποιο μέλος ή μη μέλος του φόρουμ, παραδίδει μαθήματα μουσικής.

 

Σημαντικό:

Σε περίπτωση που παραβιαστεί από εγγεγραμμένο μέλος μας, κάποιος ή κάποιοι από τους παραπάνω όρους, οι διαχειριστές του φόρουμ έχουν δικαίωμα να διαγράψουν μόνιμα το μέλος από το φόρουμ.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι με την εγγραφή τους στο φόρουμ καταγράφεται η IP τους στη βάση δεδομένων μας και ότι προϋπόθεση για την παραμονή τους στο φόρουμ είναι να συζητούν ευγενικά μεταξύ τους.

Διευκρινίζεταιότι όλα τα μέλη του φόρουμ (συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστών και των συντονιστών), έχουν το δικαίωμα να κοινοποιούν σε κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter κλπ) δικές τους ή άλλων μελών αναρτήσεις του φόρουμ.